středa 24. června 2015

Pohádka pro dospělé - 2. část

Ahojky,

je tu druhá část pohádky pro dospělé. Přes víkend chci napsat další kapitolu Bylo nebo nebylo :) 


Tak na mě myslete ať to všechno stihnu.

Varování:

18+

Thor/Loki




Závod trval příliš dlouho na Lokiho vkus, avšak Loki nikdy neprohrává, prostě nikdy! Až doposud. Celou cestu jeli s Thorem vedle sebe až když se blížili k cíli, Thor popohnal koně a tak vyhrál, o necelý centimetr, jak říkal Loki a to tedy prostě neplatí. Thor si však stál za svým.
„Nebuď jako malý, prohrál jsi.“
„A budu jako malý, každý máme nárok na tak dlouhé dětství, jak chceme.“
„Dobrá, avšak nepředpokládám, že jako princ Jotunhemský nedodržíš své slovo.“
Loki se zarděl, možná studem, vztekem a nebo se jen zastyděl. Thorovi to bylo jedno, jen se pousmál nad tím, jak roztomile černovlásek vypadá a sklonil se pro svůj polibek. V té chvíli se ozvalo z lesa hlasité troubení.
„S-stráže tě hledají,“ vykoktal Loki.
„Pravdu díš,“ odvětil tiše Thor. „Dlužíš mi pusu šmudlíku,“ řekl Thor ještě tišeji a pak se otočil po zvuku. „Tady jsme“ zahlaholil nahlas a strážní hledající nastávajícího krále a prince Jotunheimského, Lokiho i Thora doprovodili zpět na hrad.

Loki se u večeře obával, aby Thor nezačal znovu s tím polibkem. Ale Thor nezačal a Lokimu se ulevilo. I když…
Ani následující dny se Thor k této události nevrátil avšak s Lokim se nadále vídal. Možná by se dalo říct, že v něm našel přítele. A jak to vnímal Loki? Ten byl zmatený. Nikdy neměl kamaráda. A teď najednou… a ještě ke všemu Thora, no nenadělá nic. Co se stalo, stalo se. Po pár týdnech společně tráveného času na projížďkách, v knihovně, (Ano Loki si všiml, že ho Thor sleduje v knihovně a tak ho přizval k sobě protože ty jeho oči neustále cítil v zátylku.) nastala jedna z vzácnějších večeří, byl svátek všeotcův.
Loki se znovu držel stranou, především z toho důvodu, že si oblíbil Asgárdský balkón.

Netrvalo dlouho a Thor za ním opět přišel.
„Ahoj.“
„Buď pozdraven.“
„Znovu ta formálnost?“
„Je to tak lepší, tvá snoubenka je velmi žárlivá, alespoň tak pravila tvá matka,“ řekl Loki s mírným úsměvem na rtech.
„Jo, taky se to ke mně doneslo.“
„Proč si jí bereš?“
„Musím.“
„Aha.“
„Žárlíš snad?“
„Měl bych?“
„Ani jsi se nepozastavil nad odpovědí?“
„Vždy odpovídám rychle.“
„Jistě a nebo jen vážně žárlíš.“
„Nežárlím nejsem...“ Loki se otáčí čelem k Thorovi aby dokončil svou větu, ale to netušil jak moc blízko Thor je.
„Co nejsi?“ utlumil Thor svůj hlas.
„N-nejsem..“
„Na muže? Neřekl bych, podle mě tě přitahuju.“
„Nene,“ vyznělo z Lokiho úst až příliš dětinsky.
Thor se uculil, „omluv mě“ a dal se na odchod přičemž na Lokiho mrkl.
„Barbar“ zamručel Loki a snažil se ignorovat Thorův zadek a krásná široká ramena a už vůbec mu na mysl nepřišla představa toho jak jej objímají ty svalnaté ruce.

Loki toho večer odešel ze slavnosti dříve. Nebavilo jej dívat se jak Thor tančí s Nefertiti. Odešel do své ložnice, kde úlevně vydechl a usoudil, že potřebuje sprchu. Když se vrátil ze sprchy strnul ve dvěřích.
„Co tu děláš Thore?“
„Chtěl jsem ti umýt záda ale na to už je pozdě.“
„To je moje postel.“
„Teoreticky ano, prakticky je vlastně moje.“
„Není.“
„No dobře ale bude“
Loki se uchechtl a tím se i trochu vzpamatoval. „Rád bych se oblékl.“
„Proč? Ručník ti sluší.“
„Otoč se.“
„Nechceš pomoci?“ zeptal se Thor, kterého situace bavila a vstal.
„Ne nechci.“
Thor už ale stál u Lokiho, „stále mi dlužíš polibek.“ Thorovi ruce obemkli Lokiho boky.
Loki tiše zakňučel, „a… a když ti ho dám… odejdeš?“
„Pokud budeš chtít.“
Loki se zamračil.
„Nemrač se, nesluší ti to,“ řekl Thor a přitiskl si Lokiho k sobě, „nuže splatíš svůj dluh?“
Loki polkl a přikývl. Thor se usmál a sklonil se k Lokimu. Jejich rty se blížily k sobě a Lokiho dech se zrychloval.
Při polibku Loki zavřel oči a možná to neměl dělat, jeho vnitřní boj skončil. Thorovi ruce pevně drželi jeho boky a ty rty, Thor si s ním hrál, jemně ho škádlil. Loki to vzdal a dal své ruce na Thorova ramena aniž by polibek přerušil, naopak jej prohloubil a pozval Thorův jazyk do svých úst. Ten toho okamžitě využil. Lokiho se zmocňovala touha, kterou Thor pociťoval už dlouhé týdny. Lokiho ručník pomalu padal dolů.
„N-ne,“ Loki se odtáhl a snažil se zachytit padající ručník, ale ten chytl Thor.
„Co ne?“
„Tohle není správné.“
„Bojíš se.“
„Ne nebojím, jen tvoje vdavky...teda svatba.“
„Na to teď nemysli,“ pošeptal Thor Lokimu a pomalu s ním couval k posteli.
„A-ale,“
„Jsem tvůj první, že si tak nervózní?“
„Ne to ne jen… já, já nechci být jen tvoje povyražení.“
Thor se usmál a položil Lokiho do postele, „neboj nejsi,“ políbil jej na krk.
Loki přivřel oči a pomalu svlékal Thora. Oba dva začínali být netrpělivý. A Lokimu dělalo Thorovo oblečení trochu potíže a frustrovaně zabručel.
„Problém?“
„Jo“ zavrčel Loki ale pak se ďábelsky usmál a Thorovo oblečení se rozpadlo na malé kousíčky. Poté si prohlížel Thorovo tělo, jeho silné paže a vyrýsované svaly. Hladil ho bříšky prstů až k podbřišku. Nakonec uchopil jeho, už vztyčený úd a pevně jej stiskl. Thor nečekal takový stisk a vzdychl Lokimu do ucha, ten se usmál a pomalými tahy Thora dráždil.


„Bože, ano“ vzdychal Thor a svými boky vycházel vstříc Lokiho ruce. „Ach, Loki!“
Loki přestal a začal se uspokojovat sám, Thora ten pohled vydráždil, zastavil Lokiho, vzal jeho ruce a zamáčknul je do pelesti, sklonil se k jeho uchu.
„Vyšukám ti tu tvoji vznešenost z hlavy.“ zavrčel Thor.
Loki se kousl do rtu a nohy omotal kolem Thorových boků, otřel se o něj.
„Tak to dokaž“ odpověděl Loki provokativně. Thor se k němu sklonil a vášnivě ho políbil. Loki dal do polibku tolik vášně a chtíče, že Thor sotva stačil opětovat. Navíc se mi líbilo jak je Loki jenom jeho, zamáčknutý do matrace a téměř bez mocný. To ho vzrušovalo nejvíc a když cítil jak moc ho Loki chce a nabádá ho aby si ho už konečně vzal, jak moc chtěl být jeho. Thor se roztřesenou rukou natahoval k šuplíkům.
„N-ne“
„Ale...“
„Ne.“
„Dobře,“ připustil Thor ale přesto si nechtěl Lokiho vzít bez přípravy a tak se odtáhl načež Loki zakňučel, ale Thor ho už otáčel na bříško.
„Co to..“
„Pssst“ umlčel ho Thor a políbil ho mezi lopatky. Poté své rty přesunul na krk, kde udělal pár cucflíčků a po páteři pokračoval níž. Loki se pod jeho péčí chvěl a po celém těle mu běhal mráz. Thorův jazyk zatím doputoval k Lokimu vstupu. Když zajel dovnitř, Loki pevně uchopil polštáře. Poté, co byl Loki dostatečně navnaděn, dovolil Thorovi, aby do něj vnikl prsty. Thor byl ohleduplný a vnikl do něj pouze jedním prstem a jemně, přesto důrazně, jím pohyboval. Loki hlasitě vzdychl do peřin a když Thor přidal prst druhý a rukou začal Lokiho dráždit na jeho vzrušeném údu, Loki podlehl a potřísnil Thorovu dlaň.

„Teď jsi připravený,“ zašeptal Thor třesoucímu se Lokimu do ucha a nalehl na něj. Loki jen heknul ale to Thor neposlouchal, začal se třít svým roztouženým penisem o Lokiho zadeček. Loki se chtěl alespoň kousek posunout, ale Thor ho nenechal, „neutíkej mi broučku,“ špital mu do ucha.
„Za chvíli si tě vezmu, budeš můj, i ta tvoje krásná prdelka,“ kousl ho do ucha a Lokiho ta slova vzrušila.
„Ach, j-já...“
„Já vím, budeš prosit abych do tebe vniknul a víš co udělám až v tobě budu?“ Thorův úd se více natiskl a třel o Lokiho zadek. „Přestanu, budu tě trápit nečinností, až budeš kňučet a třást se touhou, zvednu tě na všechny 4 a rozpohybuji se, rychle, prudce.“ Lokiho úd tepal chtíčem, jeho erekce začínala být bolestivá, z jeho úst se vydralo jen tiché a toužebné „prosím.“
Thor se usmál a protože sám byl roztoužený vnikl do Lokiho.
„Bože!“ Vykřikl Loki a roztrhl polštář. A Thor udělal jak slíbil, mučil Lokiho chtíčem až Loki nevydržel a sám se začal škrabat na všechny 4. To mladý král ocenil a nadále Lokiho netrápil a přivlastnil si jeho tělo. Bral si ho prudce, přirážel v neskutečném tempu avšak Loki nebyl pozadu a vycházel Thorovi vstříc.

2 komentáře:

  1. Je moc úchylný když napíšu že to bylo super a že se mi tenhle pár strašně líbí? Protože jestli ano pak je mi to jedno a chci přídavek. Něco, co by tuhle hozkou sérii ukončilo.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem stastna jak blecha v psim kozichu,dalsi super kapitola :-))

    OdpovědětVymazat

Moc děkujeme za vaše komentáře :)